GDPR – så här fungerar det hos oss

Den 25 maj 2018 startade den nya lagstiftningen kallad “GDPR”. Den ersätter PUL och gäller för hantering av de uppgifter som lagras om en individ hos till exempel oss. Här redovisar vi vad vi sparar för uppgifter om er, våra kunder, och i vilket syfte.

Förnamn och efternamn

Vi använder detta för att identifiera dig som kund vilket gör att vi tydligt vet att rätt kund kommit till den bokade tiden och undviker missförstånd.

Telefonnummer

Används i de fall vi behöver kontakta dig som kund för att ändra tid i de fall vi t.ex. drabbas av sjukdom eller på annat sätt inte kan utföra den tjänst du beställt på avtalad tid, eller för att få bekräftat t.ex. recept på färg om det har blivit otydligt vid tidsbokningen.

Mailadress

Du behöver en mailadress för att kunna använda dig av vårt bokningssystem via internet, du får även en påminnelse 1-2 dagar innan din bokade tid via din mailadress.
Den behövs även för att du ska kunna boka av din tid själv.

Recept

Vi sparar de recept du som kund har använt dig av på tidigare behandlingar för att säkerställa att du får samma som sist (om så önskas) eller som utgångspunkt för justering av nyans.
Salong Innovation

Vi lämnar inte vidare några av de personuppgifter vi samlar in till tredje part.
Självklart kan du be oss att inte registrera några av uppgifterna ovan. Då är du välkommen som drop-in kund.