OM OSS

Namnet Salong Innovation är en hyllning till området Innovatum med den företagaranda som varit utmärkande för Trollhättans utveckling genom åren. Det som en gång i tiden var anrika NOHAB med tillverkning av lok för export över hela världen har de senaste åren utvecklats till en veritabel grogrund för små och stora företag. Företag som genom nytänkande och framåtanda hittar nya vägar att utvecklas.

När vi bestämde oss för att starta vår egen salong kändes det självklart att det skulle ske i en sådan miljö, med sådan anda i ett område i full utveckling. Det är de kärnvärden vi vill förmedla i vårt jobb, med vårt företag.

Framåtanda – framtidstro – innovativt tänkande

Vår vision är att Du som kund ska känna dig omhändertagen. Vi vill överträffa Dina förväntningar, hjälpa Dig med nya influenser och idéer eller utveckla och förverkliga Dina egna. Vi har länge haft en dröm, en vision. Det kan vi nu förverkliga genom vår egen salong. Det som började med en dröm har nu blivit Salong Innovation.

Nu är vi här, nu satsar vi framåt med all vår energi, all vår vilja och vi vill gärna ha med Dig på resan.

Välkommen!

Johanna, frisör

JOHANNA

En glad tjej med nära till skrattet. Tycker om människor och det sociala i att möta nya personer. Johanna är utbildad på Frisörskolan i Uddevalla och arbetar som frisör sedan 2000. Genom återkommande utbildning i klipp- och färgtekniker är hon alltid uppdaterad inom yrkets alla delar.

Hon tycker om att sätta kund och service i fokus men aldrig på ett tråkigt sätt. Jobbar gärna med olika färg-tekniker, även bal- och bruduppsättningar och där kommer hennes energi väl till pass. Johanna gillar att resa och löpträna och har bland annat som mål att någon gång springa ett marathon .

Kicki, frisör

KICKI

Skapar harmoni med sitt naturligt lugna sätt och har en bra blick för kundens behov och önskemål. Kicki är utbildad på Göteborgs Frisörskola och arbetar som frisör sedan 2001. Med fortlöpande utbildning i såväl färg- som klippteknik samt erfarenhet inom extensions, är hennes kunskap omfattande.

Hon älskar färgutmaningar och frisyrer med extensions som skapar obegränsade möjligheter. Kicki samlar gärna energi på sin lediga tid i sommarstugan i Värmland.

Märta, frisör

MÄRTA

En glad och lyhörd tjej som får kunden att känna sig bekväm. Märta är utbildad på frisörskolan i Uddevalla och har arbetat som frisör sedan 1998. Hon är ständigt uppdaterad inom klipp- och färgteknik och jobbar gärna med uppsättningar. En glad tjej som får kunden att känna sig bekväm.

Märta gillar friluftsliv och fiske och tillsammans med sin familj åker hon gärna till Norge för att utforska landets natur. Dessutom är hon väldigt förtjust i akrylmålning.

Märta började på Salong Innovation i november 2015.

Lisa, frisör

LISA

Vårt senaste nytillskott på Salong Innovation. Lisa utbildade sig på Frisörskolan i Uddevalla och har jobbat inom yrket sedan 2004. Hon trivs med yrkets omväxlande arbete och alla härliga människor hon får träffa.

Vid sidan av arbetet tycker Lisa om att vara ute i naturen, fixa i hemmet och trädgården samt umgås med sin sambo Johan och deras tre barn. Lisa började på Salong Innovation den 2 maj 2019.